4 Şubat 2012 Cumartesi

Hastasıyız!

Not: Aranızda One Direction grubunu bilmeyen vara (Mağarada mı yaşıyosunuz oğlum?) öğrenip gelsin. Yoksa bu yazıdan bi bok anlamaz bence. Ayrıca resimdeki Harry, şimdiden söyleyeyim.

--

Bu ünlülere hayran olmak nasıl bi şeydir lan? Aşk desen değil, sevgi desen değil.  AYRICA BİR KİŞİ DEĞİL Kİ! Hayranı olduğum erkeklerin sayısını bir elimle gösterebilirim. Tabii elimde hesap makinesi falan varsa. Her birini ayrı ayrı rüyalarımda gördüm, o kadar bilinçaltımdalar eheh :)

Geçen Harry Styles (18) sevgilisi Caroline'dan (30) ayrılmış. Sanki kalkıp bana gelecekmiş gibi mutlu oldum. Dans ettim, şarkılarını üst üste kafa yapacak kadar dinledim falan. Sonra sanki karşımda Harry varmış gibi konuştum; ''Ben demiştim ama bitanem, senden 12 yaş büyük kadın senin neyine? Hayır bu nasıl fantezidir, bu iş yürümez demiştim. Bak dediğim çıktı gördün mü? Ay kıyamam üzüldün dimi lan o karı için? Vay anassını, anan yaşındaki kadın için. Cık cık..''  Sonra 1-2 dakika mal gibi ekrana boş boş baktım (Tam şu anda yaptığım gibi) Sonra kopmaya devam.

 Ha, bide yine Harry'le ilgili bi video izledim. İmza günündeler bunlar, şanslı kızlar var hepsi imza gününde neyse. Bağırıyolar falan. Harry de  yapmacık ''Hey! Hay!'' yapıyo. Sonra bi kız buna sarılmak istiyo bu da sarılıyo (O anda bende bi şeyler oldu. Çığlık falan attım, küfürler ettim. Elin kızı gitmiş gerçeğine sarılıyo, bende ancak posterler falan işte. Ki posteri de 2-3 tane) Sonra Harry kıza diyo ki ''Parfümün çok güzel'' Arada bi sessizlik oluyo. Tahminimce kız o sırada şok geçirdi. Ardından kız üst üste bir çığlıklar atmış, yemin ederim burda ev sallandı yani.  Sonra anırmalar falan. Harry de Liam'a (arkadaşı, bilmiyosanız gidin öğrenin gelin dedim size) ''Lan iyi ki bi bok dedik ha dilimi eşek arısı soksaydı da demeseydim'' gibi bakıyo.

Neyse video bitti. Ben düşünüyorum, acaba ben olsaydım napardım falan diye. Harbici özürlü gibi davranırdım (İnsanın kendini tanıması güzel şey). Siz siz olun, hanımefendiliğinizi (beyefendi de olabilirsin canparem) bozmayın arhdaşlar. Bunu niye söyledim bilmiyorum, arada öğüt falan olsun.



1 yorum: